Kronos d.o.o. obavlja dostavu proizvoda i usluga na području Republike Hrvatske. Vaša pošiljka je osigurana od gubitka u dostavi. Više o našoj usluzi dostave možete dobiti na broju telefona 01/ 3822 567 (cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika) ili e-mail adresi: elektronika@kronos.hr

Uvjeti dostave
Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Za pošiljke većih gabarita dostava je moguća do prve fizičke prepreke koja onemogućava prilaz dostavnog vozila stambenom objektu. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničke tvrtke koja obavlja usluge transporta. Dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu od 3,92 € (29,50 kn) + PDV. Dostavna služba najčešće dostavlja u roku 24 sata od preuzimanja pošiljke u našem skladištu. Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu ili spadaju pod naselja ograničena masom pošiljke, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave.

Pošiljke za otoke koji nisu na rasporedu, najčešće su dostavljene u roku od 3 radna dana. U slučaju izvanrednih situacija (poteškoće u prometu, vremenske nepogode, povećan broj pošiljaka,…) vrijeme dostave može biti dulje od navedenog. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Gdje je moja narudžba?
Broj za praćenje vaše pošiljke možete nakon predaje dostavnoj službe zatražiti od naše korisničke podrške preko sustava internih poruka. Kada ste prijavljeni u našu web trgovinu, kliknite Kontaktirajte nas I iz padajućeg izbornika odaberite referentni broj vaše narudžbe.

Kronos d.o.o. koristi usluge dostavne službe GLS.

Pratite nas na Facebooku